SPORT IS EEN FEEST!

 

 

VOL EMOTIE!

Stap binnen in de wereld van actie -en sportfotografie, waar elke foto een verhaal vertelt doordrenkt met passie, vastberadenheid en triomf. Van perfect getimede sprongen tot intense momenten van overwinning. Ik vang de opwinding en emoties van zowel sporters als publiek. Laat me je meenemen op een visuele reis vol adrenaline en menselijke emotie.

Wat ik met mijn werk echt wil bereiken, is alle menselijke emoties vast leggen in al haar nuances. Van de ingehouden adem van spanning tot de jubelende lach van vreugde, waar de ware essentie van het menselijk doorzettingsvermogen is. En in die momenten van oprechte emotie, vinden we verbinding – tussen atleten en fans, tussen rivalen en supporters. Dat is een van de grootste redenen voor mij om sportwedstrijden te fotograferen.

Als mijn kleurrijke stijl jou aanspreekt, laten we dan samen het veld betreden en onze krachten bundelen. Net zoals atleten elkaar versterken, kunnen we ook samen een toffe samenwerking aangaan. Stuur me gerust een berichtje en laten we bespreken hoe we elkaar kunnen helpen. Ik kijk ernaar uit om van je te horen!

PRIJZEN

We gaan er niet flauw over doen. De prijs speelt natuurlijk ook voor een deel mee bij de keuze van een fotograaf. Voor een sportevent of sportwedstrijd is het natuurlijk lastig om een exacte prijs te bepalen, gezien ze allemaal hun eigen specifieke noden hebben. Daarom werk ik voornamelijk op projectbasis. Jij zegt me wat je exact nodig hebt en dan berekenen ik een prijs die correct is voor mij. Uiteraard kan er ook op uurbasis gewerkt worden, maar mijn eigen voorkeur gaat uit om op het op projectbasis te doen. Geen gedoe en gereken met uren achteraf! Vraag gerust een offerte aan en dan bespreken we alles rustig samen eens.